ONTDEK BOOTZO

Was Abonnement

Een boot Was-abonnement is de perfecte oplossing voor iedereen die een boot bezit en zich geen zorgen wil maken over het regelmatig reinigen van hun vaartuig. Met een periodieke wasbeurt kunt u er zeker van zijn dat uw boot in topconditie blijft. Het biedt niet alleen veel gemak, maar heeft ook andere voordelen.

Perodieke wasbeurten

Het is van belang om uw boot regelmatig te onderhouden / schoon te maken. Wij kunnen dit voor u regelen middels ons Was-abonnement. Deze wasbeurten kunnen wekelijks of maandelijks uitgevoerd worden. Samen met u kijken wij naar de beste optie en naar uw behoefte.

Professional expertise

Bij Bootzo hebben wij veel ervaring met het wassen en onderhouden van verschillende soorten boten. Met de juiste technieken en producten zorgen wij ervoor dat uw boot weer helemaal schoon is. U hoeft geen middelen meer te kopen of productkennis op te doen – wij weten precies wat er nodig is om uw boot schoon, blinkend en glanzend te houden.

Tijdbesparend

Met een grote boot of een druk schema, kost het wassen van uw boot veel tijd. Met een Was-abonnement kunt u de wasbeurten inplannen, zodat u uw tijd kunt besteden aan andere aspecten van het varen, zoals het genieten op het water.

Kortom met een Was-abonnement bespaart u tijd en gedoe, bovendien zorgt u er zo voor dat uw boot er netjes bij ligt. Vraag nu een offerte aan voor uw boot!

Offerte Was-abonnement