ONTDEK BOOTZO

Bootzo wast uw boot blinkend schoon

Uw boot wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende soorten van verontreiniging, of hij nu in de jachthaven ligt, bij u thuis aan de steiger, of mee wordt genomen voor een trip op het water. Denk bij deze verontreiniging aan bijvoorbeeld zure regen, groene aanslag, insecten, vogelpoep en zout. Ook zonlicht heeft invloed op de beschermlaag van uw boot. Om uw boot zo lang mogelijk in een optimale conditie te houden is het belangrijk om uw boot regelmatig te wassen of te laten wassen door Bootzo.

Regelmatig uw boot laten wassen

Regelmatig uw boot laten wassen is dus goed voor het behoud van uw boot, maar hoe vaak is regelmatig? Natuurlijk hangt dit helemaal af van het gebruik van uw boot. Waar vaart u naar toe, door welk water vaart u en hoe vaak neemt u de boot mee?
Wanneer u in zout water hebt gevaren is het verstandig om uw boot direct te (laten) wassen (alleen afspoelen is vaak niet genoeg), maar een boot die enkel in zoet water vaart en overkapt in een haven ligt, hoeft weer minder vaak gewassen te worden.
We kunnen hier dus geen eenduidig antwoord op geven. Wel kunnen we bij u langs komen om uw boot te bekijken en u een vrijblijvend persoonlijk advies geven over het schoonmaken en/of intensiever reinigen van uw boot.

Hoe wassen wij uw boot?

Wanneer wij uw boot schoonmaken, doen wij dat met onze speciale Bootzo shampoo. Deze shampoo is voor ons ontwikkeld en zorgt ervoor dat uw vaartuig in optimale conditie blijft. Onze shampoo reinigt grondig, maar is zacht en tast de waslaag van uw boot niet aan. Uw boot ziet er na een wasbeurt weer blinkend schoon uit en is klaar voor uw volgende vaartocht.
Wanneer wij uw boot wassen, kunnen wij ook het dek van de boot grondig reinigen.

Onderwaterschip schoonmaken

Het is verleidelijk om enkel het zichtbare deel van uw boot te (laten) wassen, dit is immers het deel dat u altijd ziet. Onder water bevindt zich echter ook nog een groot deel van uw boot en ook dit deel dient regelmatig schoongemaakt te worden. Bij Bootzo pakken wij desgewenst ook het onderwaterschip aan en zorgen ervoor dat uw boot zowel onder als boven water weer glanzend schoon is.

Vrijblijvende offerte en een stukje proef polijsten/poetsen

Wanneer u ons naar u toe laat komen voor een vrijblijvende offerte, willen wij u graag laten zien dat Bootzo de beste is in zijn vakgebied. Wij polijsten/poetsen een proef stukje van uw boot, zodat u kunt zien dat wij alleen topresultaat leveren. Hieraan zijn GEEN kosten verbonden. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op!