ONTDEK BOOTZO

Onze ceramic coating is keihard de beste voor uw boot

Een ceramic coating is een zeer duurzame en harde beschermlaag voor uw boot. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat uw boot langdurig beschermd is tegen invloeden van buitenaf, maakt het schoonmaken van uw boot gemakkelijker, maakt uw boot minder gevoelig voor reinigingsmiddelen én zorgt ervoor dat uw boot minder krasgevoelig is.

Extra bescherming en poetsgemak

Mirka beschermt niet alleen uw boot, maar zorgt er ook voor dat uw boot veel gemakkelijker schoon te houden is. De glanzende laag vormt namelijk een barrière tegen aanslag en vuil. Doordat de coating zo hard en glad is, veegt of spoelt u verontreiniging op eenvoudige wijze van uw boot af. Dit scheelt u dus aanzienlijk in schoonmaaktijd en -kosten.
Doordat de Mirka ceramic coating zo hard is, zult u ook merken dat u minder last heeft van kleine krasjes, verkleuring door UV-licht en de invloeden van zout water en schoonmaakmiddelen.

MIRKA Marine Polarshine voor uw boot

Bij Bootzo werken wij met een topklasse ceramic coating die uw boot optimale bescherming biedt. Deze ceramic coating beschermt uw boot of hij nu in de haven ligt of wanneer u ermee onderweg bent. Ook zorgt deze beschermlaag ervoor dat de delen die onder water liggen én de delen boven water 24 uur per dag beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden en de invloeden van zowel zout als zoet water.

Ceramic coating voor jouw boot?

Wilt u weten wat een ceramic coating kan betekenen voor uw boot? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer of komen een kijkje nemen bij uw boot voor een vrijblijvende offerte