Een altijd glanzende boot met onderhoud door Bootzo

Onze ceramic coating is keihard de beste voor uw boot

Een ceramic coating is een zeer duurzame en harde beschermlaag voor uw boot. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat uw boot langdurig beschermd is tegen invloeden van buitenaf, maakt het schoonmaken van uw boot gemakkelijker, maakt uw boot minder gevoelig voor reinigingsmiddelen én zorgt ervoor dat uw boot minder krasgevoelig is.

System X ceramic coating voor uw boot

Bij Bootzo werken wij met de System X ceramic coating. Dit is een topklasse glascoating uit de Verenigde Staten die uw boot optimale bescherming biedt. Deze glascoating beschermt uw boot of hij nu in de haven ligt of wanneer u ermee onderweg bent. Ook zorgt deze beschermlaag ervoor dat de delen die onder water liggen én de delen boven water 24 uur per dag beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden en de invloeden van zowel zout als zoet water.

Ceramic coating uit de Verenigde Staten

Voor het ontwikkelen van deze coating zijn in de Verenigde Staten de nieuwste technieken gebruikt op het gebied van keramische bescherming. De System X keramische coating biedt daarom een protectie voor uw boot die u nog niet eerder in Nederland heeft gezien. Deze beschermlaag kan op alle delen van de boot worden aangebracht, zowel boven als onder water. De enige uitzonderingen hierop zijn onderdelen van rubber en zacht plastic. System X is harder dan elke andere beschermlaag die u tot nu toe aan kon laten brengen op uw boot.

Extra bescherming en poetsgemak

System X beschermt niet alleen uw boot, maar zorgt er ook voor dat uw boot veel gemakkelijker schoon te houden is. De glanzende laag vormt namelijk een barrière tegen aanslag en vuil. Doordat de coating zo hard en glad is, veegt of spoelt u verontreiniging op eenvoudige wijze van uw boot af. Dit scheelt u dus aanzienlijk in schoonmaaktijd en -kosten.
Doordat de System X ceramic coating zo hard is, zult u ook merken dat u minder last heeft van kleine krasjes, verkleuring door UV-licht en de invloeden van zout water en schoonmaakmiddelen.

Pioniers in bootbescherming

Momenteel zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat werkt met deze superieure glascoating voor boten. Wij kopen onze producten bij de Nederlandse importeur en zijn daarmee de Nederlandse pioniers van de System X ceramic coating voor boten.

Wilt u weten wat een ceramic coating kan betekenen voor uw boot? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer of komen een kijkje nemen bij uw boot voor een vrijblijvende offerte.