ONTDEK BOOTZO

Interieur reinigen

Om zo lang mogelijk van uw boot te genieten, is het belangrijk om het interieur goed te verzorgen en reinigen. Wij reinigen keukens, vloeren, wc’s, (leren)bekleding etc. Daarnaast is het ook mogelijk om een ozonbehandeling in uw boot uit te voeren om nare geuren te verwijderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op!

 

Diensten

Interieur reinigen
Leatherlook- behandeling
Ozonbehandeling

Advies nodig?

Advies of vragen over uw interieur? Neem contact met ons op! Komt u toch liever langs bij ons filiaal? U bent van harte welkom!

Leatherlook behandeling

Tijdens een leatherlook behandeling wordt uw bekleding volledig gereinigd. Na het reinigen wordt de bekleding behandeld zodat deze weer verzorgd en beschermd is. Door het voeden en beschermen verlengt de levensduur van de bekleding en krijgt de bekleding weer een verzorgde look. Door het goed onderhouden van uw skai leer kan deze jaren meegaan.

Ozonbehandeling

Wat is een ozonbehandeling?

Ozonbehandeling is een effectieve manier om vervelende geurtjes en andere stoffen uit het interieur te verwijderen. Bij deze behandeling wordt ozon toegevoegd aan de lucht als middel om de geur te elimineren. Ozon is een bijzonder krachtig oxidatiemiddel dat schadelijke stoffen zoals bacteriën, schimmels en virussen kan vernietigen.

Wat zijn de voordelen van een ozonbehandeling?

Uw boot weer glanzend en schoon?

Vraag een offerte aan voor uw boot en wij sturen u een prijsindicatie. Wilt u liever langskomen voor advies? Dan bent u welkom in onze vestiging!