ONTDEK BOOTZO

Uw boot laten poetsen door Bootzo

Een boot is een aanzienlijke investering, dus het is niet verwonderlijk dat uw als booteigenaar er alles aan wilt doen om uw boot in topconditie te houden. Eén van de beste manieren om de boot in goede staat te houden, is door deze regelmatig te laten poetsen. Door het bootoppervlak schoon te maken, verwijdert u vuil en algen die zich kunnen hechten aan het oppervlak en deze beschadigen. Poetsen kan ook helpen bij het voorkomen van aantasting door zout water, regen of bijvoorbeeld UV-straling. Bovendien maakt een schone boot gewoon een betere indruk!

Hoe wij uw boot poetsen

Het onderhoud van een boot is een uitgebreide klus, waaronder het poetsen van de boot. Bootzo heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken, polijsten en poetsen allerlei boten. Elke boot is anders, maar grofweg hanteren wij onderstaande werkwijzen:

  1. Wij verwijderen zand en vuil van uw boot door deze af te spoelen en met een zachte borstel te wassen. Deze zand- en vuilresten kunnen anders krassen veroorzaken tijdens de rest van het schoonmaakproces.
  2. Indien gewenst polijsten wij uw boot; zo krijgt hij de glans terug alsof hij net uit de showroom komt!
  3. Na het polijsten poetsen wij de boot met een speciale poetsmiddel helemaal netjes op. Zo verdwijnen ook de laatste oneffenheden en blinkt hij weer als nieuw!
  4. Als laatste voorzien wij uw boot van een coating; dit kan wax, sealer of een ceramic coating zijn. Zo is de gelcoating weer afgeschermd tegen invloeden van buitenaf.

Waarom uw boot laten poetsen?

Het poetsen van uw boot is als ware de laatste stap voordat uw boot weer in de coating of seal gaat. Deze stap bepaald dan ook voor een groot deel de afwerking en shine van uw boot!

Door het gepoetste oppervlakte vervolgens te sealen blijft uw boot weer voor langere tijd in topconditie!

Zelf uw boot poetsen?

Dit is ook zeker een mogelijkheid en ook hier kan Bootzo u bijstaan. Het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen kan meer kapotmaken dan schoonmaken; zo kan bijvoorbeeld uw coating dof worden of kan u permanente schade veroorzaken.

Bij Bootzo koopt u enkel producten waar onze experts achter staan. En weet u niet zeker wat u nodig heeft, dan staan onze experts u graag te woord. Zo werkt Bootzo samen met u naar een prachtig gepoetste boot!

Wat kost een boot laten poetsen?

Dit is erg afhankelijk van uw boot en de staat waarin deze verkeerd. Denk bijvoorbeeld aan het type boot, de grootte en hoe sterk deze vervuild is.

Neem contact met ons op:

of gebruik ons offerte-formulier; dan sturen wij u een compleet vrijblijvende offerte voor het poetsen van uw boot.